Over ons

Over Estategroup

Estategroup is een projectontwikkelingsbedrijf gevestigd in het centrum van Antwerpen. Haar kernactiviteiten omvatten het verwerven en renoveren van residentiŽle gebouwen, kantoren en commerciŽle ruimten.
Estategroup heeft in de loop der jaren een gedegen reputatie opgebouwd in Antwerpen en omgeving aangezien er bij elk renovatieproject wordt gestreefd naar een uitstekend comfort voor de bewoners.

Estategroup heeft sinds 2006 naam gemaakt als bedrijf gespecialiseerd in residentieel vastgoed. Sinds haar ontstaan heeft het bedrijf al meer dan 500 appartementen opgeleverd in Antwerpen en omgeving. †Zo vindt u onder onze realistaties zowel het transformeren van kantoor- en industriŽle gebouwen naar luxe loften alsook het bijvoegen van nieuwe volumes aan bestaande gebouwen.

Kwaliteit

Bij elke renovatie wordt er uitgegaan van enkel een volume. Het bestaande wordt vooreerst gestript tot aan de ruwbouw, nadien wordt het heropgebouwd om een nieuw gebouw te creŽren. Er mag ervan worden uitgegaan dat bij aankoop van een woning in een renovatieproject van Estategroup, er hetzelfde comfort en garanties mag verwacht worden als in een nieuwbouw, dan wel aan een verlaagd aankooptarief.

Ligging

Onze projecten liggen allemaal op de betere locaties. De bestaande klanten van Estategroup rekenen erop dat alle aangeboden projecten steeds in een gegeerde buurt liggen waar wonen een plezier wordt.

Sleutel op de deur

De appartementen worden steeds sleutel op de deur aangeboden. Zo hoeft u niet tegelijkertijd huur en intresten te betalen. U ontvangt de sleutel bij aankoop en kan onmiddellijk uw intrek nemen in het appartement.