Project De Marnix

Oplevering

Opgeleverd 2014

Eenheden

14 eenheden

Luxe residentie in hartje zuid! Dit project bevat 14 riante, hoogwaardig afgewerkte, 2-slaapkamer appartementen. De appartementen hebben allemaal een loft-gevoel omwille van hun hoge plafonds, ruime kamers, prachtige leefterassen, design badkamers, hyper-geïnstalleerde merkkeukens inclusief stoomovens en/of koffiezetapparaten en vooral uitzonderlijk veel lichtinval. Bijkomend is er ruime fietsenstalling en grote bergingen voor elk appartement. Om het plaatje compleet te maken beschikt De Marnix over een indrukwekkende inkomhal, dubbele toegangscontrole en beveiligde voordeuren.

De appartementen van de Marnix hebben een verrassende en doordachte indeling die meteen bij binnenkomst een gevoel van ruimte creëert.
Het zuid is op heden de meest gegeerde woonbuurt te Antwerpen. ‘De Marnix ‘ligt in een zijstraat van de Marnixplaats, dichtbij het museum van schone kunsten en de Scheldekaaien. Hierdoor combineert u een bruisende buurt en een rustige ligging. Door het kiezen voor De Marnix, kiest u voor luxe op de juiste ligging.
 

BE 0536.334.279

© 2021 Estate group Alle rechten voorbehouden.