Melrose Park

Oplevering

Opgeleverd 2016

Eenheden

42 eenheden

42 Instapklare woningen en appartementen; Wordt medebewoner in deze unieke woonerf! De huidige Melrose Park bewoners genieten ondertussen hun eigen oase van rust. De rustgevende buitenaanleg en een zalige mix van zowel jonge koppels, mensen op leeftijd als gezinnen vormen samen een uiterst gezellige woonervaring. De aanpalende parking, ondergrondse fietsenberging en automatische poort zorgen voor een luxueus en veilig gevoel. De ligging, op een boogscheut van alle invalswegen en op wandel afstand van uitgebreide shopping gelegenheden maakt dit dé plaats bij uitstek om zowel in de stad als op de buiten te wonen.
Een huis met een tuintje of een comfortabel appartement in een groene omgeving, niet te ver van het centrum van Antwerpen? Tegen een betaalbare prijs? Melrose Park bewijst dat het kan..
De architectuur van Melrose Park is zorgvuldig bestudeerd om niet alleen de beschikbare ruimte optimaal te benutten maar ook in elke woning een maximum aan licht en ruimte te verzekeren. Materialen van de hoogste kwaliteit en een efficiënte thermische en geluidsisolatie dragen hun steentje bij aan een optimaal wooncomfort. De esthetiek wordt evenmin verwaarloosd, met warme baksteen en een strakke vormgeving voor de buitengevels en wit pleisterwerk als achtergrond voor het groen van de binnentuin. Het geheel is opvallend harmonieus en schept een vriendelijke, veilige en degelijke omgeving.

Melrose Park bevindt zich op een uitgelezen locatie in de zuidrand van Antwerpen, net buiten de Ring en op een boogscheut van een uitgestrekt groen park. Het Zuid, het stadscentrum en de belangrijke uitvalswegen liggen vlakbij. De bediening door het openbaar vervoer is hier uitstekend – en wie het liever dichtbij houdt, vindt zijn gading in de drukke straten van de buurt, met een rijke keuze aan winkels, warenhuizen en shoppingcenters. Met zijn goed doordachte concept, kwaliteitsvolle, duurzame architectuur en aantrekkelijke locatie is Melrose Park een meer dan interessante investering in de toekomst.
Dankzij het gesloten concept ligt Melrose Park wel midden in de stad maar is het ook afgeschermd van de drukte en het lawaai. In de tuinen en op de balkons van de appartementen waant men zich op het platteland of in een buitenwijk: groen en lucht in overvloed.
Melrose Park mikt op een gevarieerd en intergenerationeel publiek. Gezinnen met of zonder kinderen, senioren en sinjoren, singles – iedereen is welkom en iedereen vindt een woning naar zijn of haar smaak. Aan keuze geen gebrek, met in totaal 42 wooneenheden, van trendy appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers tot comfortabele gezinswoningen met eigen tuin. Ook de auto is welkom in de ondergrondse parkeergarage van het complex!

BE 0536.334.279

© 2021 Estate group Alle rechten voorbehouden.